Nukreiptas dėmesys. Pajieslys. 2020.11.18

Žiniasklaida nukreips tavo dėmesį ten, kur bus naudinga tiems, kurie žiniasklaidą "turi" ar "užsako". Dėmesio nukreipinėjimas yra tikslingas, suplanuotas ir paskaičiuotas. Taip, kaip ir reklama televizijoje. Dideli pinigai. Didelė kontrolė. Niekas veltui nedaroma. Žmonės netiki, kad kažkas skaičiuoja tiksliau nei laikrodis. Naudą. Žmogus naiviai nori tikėti, kad taip nėra, kad sveikatos sistema juo rūpinasi. Jis taip tiki, nes nori taip tikėti, kad pasaulyje kažkas tavimi rūpinasi. Taip saugiau gyventi. Žmogui sunku susitaikyti, kad taip nėra, nes tuomet griūna visas pagrindas, ant kurio jis stovi. O tai nepatogu. Tai kelia BAIMĘ. Dėl to žmogus tiki, kad sveikatos sistema, švietimo sistema, teisėsauga valstybės iš tiesų juo rūpinasi. Jam taip yra patogiau. Jam taip yra saugiau ir geriau gyventi. Gyventi mele, iliuzijoje. Negali visas melas iš karto griūti. Neatlaikys miegantis pilietis. Griūna po biški. Ir visi tai matom. Bet nemato iki šiol tie, kurie nenori matyti, nes tada gyventi tampa baisu. Atsimerkia ir pažiūri tiesiai į akis  problemai tik drąsūs. O drąsa ateina su evoliucijos branda. 

Bhakti jogui nukreipti dėmesį į  šitą žiniasklaidos pučiamą iliuzija, nėra prasmės. Ir taip aišku, kad visa šita covid pučiama situacija yra fazė, paruošti klientus farmacijos pramonei, kuri vis mažiau uždirba iš savo sintetinių vaistų. Tai dabar reikia priversti žmones pirkti kažką kitą-vakciną. Ir po kelerių metų, vėl bus nauji virusai , nauji gąsdinimai ir "daromi" nauji klientai...Yra ir kitų tikslų, kaip kontrolė, psichologijos "laužymas" ir t.t. 

Kai gyveni ir dirbi savo darbus, šitas visas spektaklis nebedaro daug įtakos. Iš viso nebedaro. Žiūri kaip į spektaklį, kuris turėjo pradžią, turės ir pabaigą. 

 

 

Metai
Kalba