Žinios...Pajieslys. 2023.04.06

Netikras ego verčia galvoti, kad politinius, ekonominius ir kt. procesus šioje žemėje mes beveik suvokiame, nes susirinkę daug informacijos, paskaitę knygučių, internete susirinkę medžiagos. O realybėje, yra daug sudėtingiau. Ir tiek daug sudėtingiau, kad labai retas, kuri galėtų šiuos procesus suprasti žemės lygyje. O dar retesnis-suprasti iš kosmoso evoliucijos perspektyvos. Yra žemėje žmonių, tiek demoniškos, tiek dieviškos prigimties, kurių intelektas ir vykdoma veikla negali būti suprasti net iš tolo. Net iš tolo. Net ir po 50 metų. Tiesiog į tuos žmonių sluoksnius dauguma žmonių per visą savo gyvenimą net nepatenka, o ką jau kalbėti apie informaciją, kuri tuose sluoksniuose cirkuliuoja ir kuri praktiškai niekada nepatenka į viešą erdvę. Ir be tos informacijos neįmanoma net iš tolo suprasti, kokie procesai vykdomi šioje planetoje iš tiesų. Derėtų nepamiršti ir tai, jog žemė yra ląstelė visame visatos kūne. Žemės gyventojai visados buvo, yra ir bus susieti su kitų planetų gyvomis esybėmis-tiek demoniškomis civilizacijomis, tiek dieviškomis. Apie tai byloja Šrymad Bhagavatam ir kiti seni šventraščiai.  Žemė yra stadionas, kuriame žaidžia aukščiau pažengusios civilizacijos. Dvi komandos-pusdieviai prieš demonus. Ir taip buvo nuo neatmenamų laikų ir taip bus ateityje. Bet kokie "dideli veikėjai" žemėje yra šių dviejų civiliazijų įrankiai. Dėl to, norint suprasti iš tiesų, kas vyksta žemėje, reikia turėti ryšį su aukštesnėmis civilizacijomis. Kas tą ryšį turi? 

Mano sklypo gale stovi pūdymo dėžė. Ten vyksta kova tarp daugelio gyvų būtybių dėl maisto likučių. Per daug metų nesupratau nei kas su kuo kovoja, nei kas laimi...Jei aš nesuprantu, kas vyksta pūdymo dėžėje, kaip aš suvoksiu, kas vyksta žemėje...

Daugelis nenori būti "nesuprantančiojo" pozicijoje. Nes tai žemina...Bet joje būti sveika, nes tokia realybė. Mes maži. O kaip paaugsime, gausime šią informaciją ne iš elitinių visuomenės sluoksnių, bet per širdį, kuri gali komunikuoti su visatos elitu. Tad negaiškime laiko bandydami labai viską "išgliaudyti" apie tai kas vyksta šioje žemėje skaitydami straipsnelius ir apžvalgas internete. Skirkime daugiau laiko kelti savo sąmonę ir gauti informacija iš pusdievių ir Kūrėjo. Anksti rytą.